• bestofcluj.png
  • clujuldelanganoi.png
  • gradinabotanica.png
  • muzee.png
  • parcetnografic.png

Turisztikai Információs Központ

CIT"Célunk helyesen tájékoztatni a Kolozsvárra látógatókat az itteni nevezetességekről, hogy a jövőben is szívesen visszatérjenek városunkba"

Az intézményról:
A Turisztikai Információs Központot a Kolozsvári Városháza és a Városi Tanács alapította. Célja a város turisztikai reklámozása.

Célközösségünk:

Kolozsvár turistái, külföldi látogatói, de ugyanakkor minden kolozsvári lakos, aki jobban megszeretné ismerni városát és annak szabadidős lehetőségeit.

Az összes turizmussal foglalkozó vállalkozás, intézmény és civil szervezet akivel nyíltan és objektíven együttdolgozhatunk.

Szolgáltatásaink:

Információk Kolozsvár turisztikai látványairól, városnézési lehetőségeiről, a város kulturális és szabadidős eseményeiről, szálláskeresés, étkezési lehetőségek, autóbérlés és sok más.
Térképek és turisztikai utikönyvek, szórólapok szerkesztése és ingyenes kiosztása számos nemzetközi forgalmú nyelven.
Ingyenes internethozzáférés a turistáknak, interaktív turisztikai térképekkel.

Turisztikai Információs Központ
Kolozsvár
Deák Ferenc (Eroilor) utca 6-8as szám
Telefon: +40 (0)264452244
Honlap: www.visitclujnapoca.ro
Kapcsolat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyitvatartás: Hétfő – Péntek 8.00-20.00
Szombat – Vasárnap 10-18

Az európai szintű információs központ mellet, a városban öt digitális infópont is található a következő helyszíneken: Mátyás király szülőháza, Deák Ferenc (Eroilor) utca, Egyetem (Universitatii) utca, a Sétatér és a vasútállomás mellet.

Az infópontokhoz a hozzáférés ingyenes, az információk pedig két nyelven, románul és angolul tekinthetőek meg 9 témára bontva: Önkormányzat / Hasznos infók / Közszállítás / Turizmus / Egézségügy / Kolozsvár térképe / Oktatás, kultúra, Sport / Szabadidő / Események.

Kategória: HU Diverse

Publicatii

publicatii03