• bestofcluj.png
  • clujuldelanganoi.png
  • gradinabotanica.png
  • muzee.png
  • parcetnografic.png

Centrul de Informare Turistica

CIT"Pentru ca vizitatorii sa fie bine informati si sa revina cu placere in Cluj-Napoca, iar clujenii sa se identifice cu orasul lor"

Destinat promovarii turistice a orasului, Centrul de Informare Turistica a fost infiintat de Primaria municipiului Cluj-Napoca, cu sprijinul Consiliului local, pentru a pune in aplicare strategia de valorificare a numeroaselor oportunitati de care beneficiaza municipiul Cluj-Napoca, atat ca destinatie turistica si centru de dezvoltare a mediului de afaceri, academic, medical etc., cat si ca punct de plecare spre alte obiective si trasee turistice din judet.

Situat in centrul istoric al orasului, in apropierea sediului vechi al primariei, pe una din cele mai importante artere pietonale si comerciale, Centrul de Informare Turistica se adreseaza vizitatorilor municipiului Cluj-Napoca, dar si clujenilor care vor sa-si cunoasca mai bine orasul si posibilitatile de petrecere a timpului liber, precum si unitatilor cu profil turistic intr-o abordare deschisa, echidistanta si obiectiva.

Informatiile oferite se refera atat la obiectivele si traseele turistice din oras si vecinatate, cat si la baza turistica (hoteluri, pensiuni, restaurante, cluburi, agentii de turism, inchirieri auto) si posibilitatile de agrement. CIT pune gratuit la dispozitia turistilor pliante, harti si ghiduri turistice in mai multe limbi de circulatie internationala, dar si acces la internet pentru informatii de interes turistic, harta turistica interactiva etc.

B-dul Eroilor nr. 6-8, 400129, Cluj-Napoca

Tel.: +40264 452244      +40264 452249

Fax: +40264 450090

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

WEB: www.primariaclujnapoca.ro

In afara de un centru de informare turistica de nivel european, Municipiul Cluj-Napoca pune la dispozitia turistilor si un sistem informatizat de accesare a informatiei turistice, dar nu numai, prin intermediul unor infochioscuri care sunt amplasate in urmatoarele cinci locatii-cheie: in fata Casei Matei Corvin, pe zona pietonala de pe B-dul Eroilor, pe str. Universitatii, in Parcul Central si in zona Garii.

Accesul la infochioscuri este gratuit, iar informatiile sunt structurate in 9 sectiuni, accesibile in limba romana si engleza: Administratie publica locala / Informatii utile / Transport / Turism / Sanatate / Harta Cluj-Napoca / invatamant, Cultura, Sport / Timp liber / Se intampla in Cluj.

Categorie: Diverse

Publicatii

publicatii03