?>  Visit Cluj

http://lusso-mebel.ru/ponyatie-i-znachenie-strahovaniya.html понятие и значение страхования

http://lombai.ru/wp-includes/pomo/sitemap23.html 421 двигатель технические характеристики Citeste mai mult...

медаль за взятие будапешта список награжденных Piata Muzeului a primit numele dupa Muzeul de Istorie al Transilvaniei care se afla in capatul acesteia.

http://triaenacongress.gr/oldSite/downloads/askaridi-lechenie-u-detey.html аскариды лечение у детей Citeste mai mult...

эмаль эп 1294 технические характеристики Turnul Croitorilor, situat pe Str. Baba Novac din Piata Stefan cel Mare, face parte din a doua incinta fortificata prin sistemul de ziduri si intarituri ale orasului ridicate in prima jumatate a secolului al XV-lea si continuate pana in secolul al XVII-lea.

Citeste mai mult...

http://teztour-travel.ru/lyuksor-na-buharestskoy-raspisanie-seansov.html люксор на бухарестской расписание сеансов Biserica Reformata de pe strada Lupului (Str. Mihail Kogalniceanu) – monument istoric si de arhitectura religioasa in stil gotic tarziu, biserica a fost construita ca manastire a calugarilor minoriti – franciscani, la indemnul si cu sprijinul regelui Matei Corvinul, incepand cu a doua jumatate a secolului al XV-lea, in diverse etape. De-a lungul timpului a suferit numeroase refaceri si modificari, la mijlocul secolului al XVI-lea intrand in posesia credinciosilor reformati. Biserica este cea mai mare constructie gotica cu o singura nava (biserica sala) din Transilvania.

бийский медицинский колледж расписание Citeste mai mult...

http://HAVENESCAPEBELIZE.COM/wp-head/doci/piramidi-v-egipte-gde-nahodyatsya.html пирамиды в египте где находятся Catedrala Mitropolitana Ortodoxa (Piata Avram Iancu) – Mitropolia Ortodoxa Romana a Clujului, Albei, Crisanei si Maramuresului. Arhiepiscopia Vadului, Feleacului si Clujului (Piata Avram Iancu nr. 18)

http://viking4x4.in.ua/uploads/thumbs/sitemap98.html презентация окружность 2 класс Citeste mai mult...

http://nozdri-shire.ru/layouts/novogodnie-stihi-dlya-shkolnikov.html новогодние стихи для школьников Gradina Botanica „Alexandru Borza” (Str. Republicii nr. 42) – Muzeu national, gradina a fost fondata in 1872, avand o suprafata initiala de 4,3 hectare. Prin grija prof. A. Richter suprafata sa a crescut la 9,6 hectare.

Citeste mai mult...

Fondat in anul 1922 de catre profesorul Romulus Vuia, Muzeul Etnografic al Transilvaniei s-a impus in elita muzeelor romanesti de profil, gratie calitatii de exceptie a patrimoniului sau. Este compus in prezent din peste 41.000 de obiecte taranesti traditionale, datand din secolele XVII-XX, secondate de un fond documentar de peste 80.000 de piese. Muzeul cuprinde doua sectii: Sectia Pavilionara si Parcul Etnografic „Romulus Vuia" (sectia in aer liber).

Citeste mai mult...

Cele doua institutii de cultura au fost infiintate in 18 septembrie 1919, ca expresie a renasterii spirituale de dupa Marea Unire de la 1918.

Cladirea care adaposteste Teatrul National "Lucian Blaga" si Opera Romana a fost ridicata intre 1904-1906, ca sediu pentru Teatrul National Maghiar, de catre celebra firma vieneza „Fellner und Helmer", combinand elemente stilistice neo-baroce si Secession.

 

Citeste mai mult...

Evenimente

zci jpg

Evenimentul reuneşte prestigioase grupuri de reînscenare istorică dornice să ofere publicului o mostră de viaţă autentică din istoria multimilenară a Clujului. Elementele de istorie vie a acestui eveniment sunt completate de prezentări, conferințe, expoziții tematice și acompaniate de concerte de muzică medievală.

http://prof-mark.ru/images/openid/sonnik-mertvie-tarakani.html сонник мертвые тараканы  

Citeste mai mult...

Deutsch (DE-CH-AT)   English (United Kingdom)   French (Fr)   Hungarian (formal)   Italian - Italy   Română (România)

Publicatii

publicatii03

Newsletter

Inscrie-te la Newsletter